Club

 

El Club "SKAPHOS SUB“ va néixer a Palamós l’ 11 de Desembre de 1979, per iniciativa i amb molta il•lusió, d'un grup d'amics afeccionats a les activitats subaquàtiques de la Costa Brava.

Som una fundació privada sense ànim de lucre, ideològicament independent i finançada a partir de les aportacions individuals o d'empreses i institucions.

L'estrany nom de "SKAPHOS", vol evocar als antics grecs, que ja visitaren les nostres costes fa un parell de mil•lennis, i que foren dels primers, com en moltes altres facetes, en la pràctica del busseig.

En l'actualitat el club el formem uns 300 socis, bàsicament residents a Palamós encara que, també comptem amb associats d'altres localitats o bé perquè practiquen activitats amb nosaltres, o bé perquè els agrada la nostra promoció de les activitats subaquàtiques. 

La nostra missió és impulsar, fomentar i difondre la pràctica d’ activitats subaquàtiques d’oci (com el submarinisme o la fotografia submarina) i esportives (com la pesca esportiva o l’apnea). Bé sigui a nivell amateur o a nivell de competició. Es tracta d’una afiliació per a realitzar aficions compartides de manera més fidel, una vertadera cultura de club. És un lloc d’aprenentatge on es pot perfeccionar la tècnica dels esportistes i dels seus tècnics.

Us hi esperem!!!

SKAPHOS SUB


Copyright © 2019 Club Skaphos Palamos
Powered by Aplicasport