FOTOSUBAPNEA - SORTIDA AMB EN XAVI SALVADOR

29-08-2017

Divendres 25 d'agost a la tarda vam gaudir d'una sortida amb en Xavier Salvador per conèixer els fonaments de la fotografia subaquàtica i la biologia marina del nostre entorn. 

Després d'una agradable travessia en barca fins a prop de Cala Marquesa, en Xavier ens va explicar amb detall el material necessari per aconseguir bons resultats sota l'aigua, com afrontar les dificultats tècniques que presenta el medi com la falta de llum, la difracció i la necessitat de compaginar fotografia i apnea. A l'aigua tenim infinites possibilitats amb fotografies d'ambient, de fauna i macro. 

Finalment vam fer una sessió pràctica a l'aigua en la que vam fer les nostres fotografies assessorats en tot moment per en Xavi i el vam poder veure en acció mentre realitzava les seves baixades en apnea.  Ens anava comentant curiositats de la fauna aprofitant la trobada d'organismes interessants.

Estem molt agraïts a en Xavi per la seva dedicació desinteressada i a SKAPHOS SUB per la coordinació de la sortida. 

Esperem que es torni a organitzar alguna altra aviat i estarem encantats de compartir-la. 

I per mostra us passem unes fotos amateur !!!

Text i comentaris:

Josep Fernández (participant a la sortida de fotosub apnea amb en Xavi Salvador, esportista elit de la fotosub apnea i vigent campió de Catalunya, Copa Catalana i d’Espanya)

Calella de Palafrugell

Amb la col·laboració del programa promoció esportiva de la Diputació de Girona.