SECCIONS
  Apnea
  Busseig
  Fotosub
  Fotosub apnea
  Medi ambient
  Pesca submarina
Medi ambient

Des del Club sempre hem estat a favor de preservar al màxim els nostres mars i que les generacions futures en puguin gaudir  tant o més que nosaltres.

Ens ha agradat descobrir que passades les greus contaminacions dels anys 80, hem recuperat a la Costa Brava els famosos tomàquets de mar, els déntols, els meros, el raor, la vaca serrana, la recuperació i bon estat de la posidònia, les nacres o alguna alga tant  i tant  present en aigües netes i no contaminades.

Ens queda molt encara per recuperar, qui no recorda les ostres, nècores, llimes, musclos o els dàtils de mar? Realment fantàstics....

Entre els nostres socis hem tingut la sort de comptar amb grans biòlegs reconeguts a nivell internacional, i molts estudiants de biologia. 

Podríem dir que com a Club sempre han trobat el nostre suport en els seus estudis i investigacions i els hem ajudat a nivell institucional. Per a que us en feu una idea, tenim gent que cada diumenge, plogui o nevi, es fiquen a l’aigua per a fer un control de l’estat de les nostres algues.

A canvi, ells no tan sols ens han aportat un gran coneixement de manera desinteressada, sinó que ens han ajudat en tot moment, bé sigui a nivell de muntar xerrades o activitats, o fins i tot a l’hora de defensar-nos quan algun estament ha intentat privar-nos del nostre mar amb estudis manipulats.

Ara el nostre objectiu és ser el referent a la zona per a tot aquell que tingui dubtes o consultes de l’estat del nostre mar. 

Tots hi sou benvinguts per ajudar-nos a fer un front comú i col·laborar amb els nostres representants. L' informació quan més clara i més a l’abast de tothom, millor.

SKAPHOS SUB

****************************************************************************************************************************************
Activitats que oferim en la secció de voluntariat i medi ambient
 
Activitats de voluntariat: el nostre club és una Entitat sense afany de lucre i cada any tot els seu pressupost es destina a la promoció esportiva de les activitats subaquàtiques. Així, organitzem SKAPHOS SOLIDARI - esport & solidaritat. Les diferents activitat que fem són vinculades en col·laboracions amb entitats benèfiques.
 
Neteja del fons marí: el club està molt implicat amb la conservació del medi. Una de les activitats que organitza són neteges del fons marí.
 
Kedades de mostreig: el club està implicat en activitats de mostreig de peixos, fauna marina, posidònia... que ajudin al seguiment científic del medi marí. Algunes webs com Observadoresdelmar són un punt de partida i col·laboració.
 

Copyright © 2019 Club Skaphos Palamos
Powered by Aplicasport